Hoofddorp - The Netherlands

workshops

Andelum biedt een aantal workshops aan die je zullen helpen je bewustzijn te verhogen, je in staat te stellen niet alleen jezelf te helen maar ook andere, het verhoogt je eigen spiritueel niveau.

  • Het verhogen van je bewustzijn is een manier om je eigen persoonlijkheid te ontwikkelen, het verhogen van je bewustzijn is een onderdeel van emotioneel volwassen worden zodat je weet dat welke beslissing je ook moet nemen in het leven, je door een voldoende ontwikkelde zelfbewustzijn je onvoorwaardelijk op jezelf kan vertrouwen.
  • Je zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt, je bent weerbaarder tegen emotionele en fysieke tegenslagen doordat je lichaam meer in balans is.
  • Je krijgt een krachtig gereedschap om niet alleen jezelf maar ook andere energetisch te helen.
  • Het je dichter bij jezelf, dichter bij de bron, je ware IK.

Hieronder een overzicht van de verschillende workshops die Andelum u kan bieden:

 Reiki Workshops:

De Reiki workshop is een mooie eerste stap in je spirituele ontwikkeling en stelt je in staat in je eigen tempo de weg naar je innerzelf te gaan bewandelen.

Gedurende de wandeling van het spirituele pad zal je voor uitdagingen gezet worden die je steeds dichter bij je eigen ik zal brengen.

Het werken met Reiki energie is een een geschenk voor jezelf en voor anderen die je er mee gaat helpen. Reiki is een energie die aan de aarde gebonden en is daardoor een vrij milde vorm van energie waar je wonderlijke resultaten mee kan behalen.

Voor meer informatie lees hier verder.

reiki 1

 Shambhala Workshops:

De centrale kern van Shambhala is Liefde en Vrijheid. Liefde voor jezelf en een aangeboren besef van verbondenheid met  de gehele schepping en Vrijheid van alles wat in de weg staat van dat besef. Vrijheid om te weten wie je bent en ook om in jouw kracht en meesterschap te stappen.

In een Shambhala workshop zal je meditaties ervaren die je zullen helpen om oude emotionele resten, die je misschien al meerdere levens meedraagt, op te ruimen. Je wordt gevuld met de energieën van Shambhala en verbonden met de bron van die energieën, waardoor je ze kunt aanroepen wanneer je maar wilt.

Voor meer informatie lees hier verder.

shambhala

Blu-e Workshop:

BlU-e™ is in staat om blokkades weg te halen, jezelf weer in je kracht te zetten en je eigen potentieel te verhogen. Ik kan alleen maar zeggen dat Blu-e™ mij weer op mijn pad gezet heeft en ik hoop voor jou dat Blu-e™ dat ook voor jou kan en mag doen.

BLU-e™ staat voor Beings of Light, Universal Energy, ofwel Wezens van Licht en Universele Energie.

Voor meer informatie lees hier verder.

Blu-e1

Sirius Workshop:

Kenmerken van de Sirius Energie Methode zijn:

  • krachtige werking
  • korte behandeltijd, max. 30 seconden
  • eenvoudig door ieder mens zelf te leren (in 1,5 uur)
  • direct toepasbaar na het volgen van een sessie
  • veel mogelijkheden
  • blijft je hele leven zijn werking behouden.

Voor meer informatie lees hier verder.

sirius