Hoofddorp - The Netherlands

Shambhala

Wat is Shambhala MDH (Multi Dimensional Healing)

Wat is Shambhala MDH (Multi Dimensional Healing) ?

De centrale kern van Shambhala is Liefde en Vrijheid. Liefde voor jezelf en een aangeboren besef van verbondenheid met  de gehele schepping en Vrijheid van alles wat in de weg staat van dat besef. Vrijheid om te weten wie je bent en ook om in jouw kracht en meesterschap te stappen.

In een Shambhala workshop zal je meditaties ervaren die je zullen helpen om oude emotionele resten, die je misschien al meerdere levens meedraagt, op te ruimen. Je wordt gevuld met de energieën van Shambhala en verbonden met de bron van die energieën, waardoor je ze kunt aanroepen wanneer je maar wilt. De belangrijkste bedoeling van de zuiveringen en activaties die je ontvangt is jouw evolutionaire ontwikkeling. Als nevenproduct kan je de energieën van Shambhala gebruiken om te healen of genezing te bevorderen, zowel bij jezelf als bij anderen.

Is Shambhala hetzelfde als Reiki ?

Shambhala is geevolueerd uit Reiki, de Shamballa energie is vele malen sterker. Je kunt Reiki vergelijken met een 5 Watt lamp en Shamballa met een 50 Watt lamp. Shambhala is Reiki tot de 10e dimensie…. Ook als je al ingewijd bent als Reiki Master zal je Shambhala als een aanvulling en verrijking ervaren.

Voor wie is het bedoeld / Kan ik het ook ?

Iedereen kan worden ingewijd in Shambhala MDH, je hebt geen speciale vaardigheden, ‘bijzondere gevoeligheid’ of vooropleiding nodig om met Shamballa te kunnen werken. Shambhala MDH is bedoeld voor iedereen die zich ‘tot heelheid’ wil ontwikkelen. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je moet het alleen willen proberen !  Zeg ‘Shambhala Aan’ en plaats je handen eenvoudigweg daar waar je intuïtie zegt dat het moet, de energie zal daarheen gaan waar het nodig is. Zo eenvoudig is het, het klinkt haast te mooi om waar te zijn he ? Laat je verrassen tijdens de Shambhala 1 kennismakings workshop en ervaar de eenvoud en schoonheid van Shambhala !!

De essentie van een Shambhala inwijding/activatie is je in contact te brengen met hogere energieën die je spirituele ontwikkeling stimuleren, versnellen en verrijken! Na de inwijding kan je jezelf en anderen healen op het fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele vlak. Deze ‘healing vaardigheid’ is eigenlijk een bijproduct van de inwijding. Je hoeft dus geen healer of lichtwerker te willen worden om Shambhala te doen, je kan Shambhala ook gewoon voor je eigen persoonlijke spirituele ontwikkeling gebruiken.

Met de Shambhala energie kan je jezelf en anderen healen maar je kan het ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt (huis)dieren en planten healen, je werk/woonruimte energetisch schoonmaken, je voedsel zegenen, je derde oog versterken, de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen etc. Shambhala is ook een gebruikelijke en effectieve methode om oude gewoontes en verslavingen los te laten en/of jezelf op fysiek, mentaal en/of emotioneel gebied te helpen herstellen.

Shambhala werkt op alle niveau’s;

  • om op een snelle manier jezelf en anderen een behandeling te geven
  • om spirituele groeiproces te versnellen
  • om je derde oog te versterken
  • om jezelf op het fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele vlak te helen
  • om je kamer, praktijkruimte en/of huis energetisch te reinigen
  • om de werkingskracht van kristallen en remedies (Bach Bloesems bijv.) te verhogen
  • Shambhala geeft een waardevolle toevoeging aan Reiki-beoefenaars en andere energiewerkers
  • alle positieve veranderingen wat Reiki in je leven heeft gebracht zal Shambhala verder, dieper en sneller afmaken
  • werken met Shambhala betekent werken met energie van Licht en Liefde.

Meer weten over Shambhala en de workshops

shambhala 1 shambhala 2 shambhala 3 shambhala 4

aanmelden