Hoofddorp - The Netherlands

Shambhala 2

Shambhala 2

De tweede graad Shambhala MDH stelt u in staat om vanop afstand helende energie naar mensen, situaties en plaatsen te sturen.

U krijgt verschillende symbolen aangereikt die dat mogelijk maken. Je hoeft de symbolen ook niet meer te leren tekenen zoals bij reiki, omdat je volledig via intentie gaat werken.

U gaat samenwerken met een persoonlijke groep Opgestegen Meesters die u kunnen helpen met het healingswerk. Dit is een hele bijzondere ervaring en heeft veel effect. Cursisten staan vaak versteld van het effect van deze manier van samenwerken.

Ik geef de originele Shambhala Multi Dimensional Healing zoals die oorspronkelijk is doorgegeven door Master Saint Germain. U werkt met de Opgestegen Meesters (Ascended Masters oftewel the Lords and Ladies of the Shambhala) energie.

Shambhala 2 cursus

De Shambhala 2 cursus kan als enkele cursus gegeven worden in een 4 uur durende les.
De kosten voor de cursus bedraagt 100 euro.

Shambhala 1+2 cursus

Omdat er steeds meer mensen Shambhala 1 en 2 op dezelfde dag wilden doen heb ik een combinatie van beide cursussen gemaakt. U krijgt in een les van ongeveer 7 uur de kennis, inwijdingen en oefeningen van beide graden. De tijd is van 10.00 – 17.00.

De kosten voor de cursus waarin u zowel Shambhala 1 als 2 krijgt zijn 150 euro.

Aantal deelnemers   : min. 1 max. 3
aanmelden

shambhala 1 shambhala 3 shambhala 4