Hoofddorp - The Netherlands

Shambhala 1

Shambhala 1

De 1e graad maakt het mogelijk jezelf en anderen te helen. Plaats je handen eenvoudigweg daar waar je intuïtie zegt dat het moet. Ook al tref je niet de ‘juiste’ plaats, de energie zal daarheen gaan waar het nodig is. Iedereen kan worden ingewijd en zodoende zichzelf helen. Je hebt geen speciale vaardigheden nodig om met Shambhala MDH te werken. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je moet het alleen willen proberen.

U leert uzelf en anderen te behandelen. Dit gaat via de methode van handen opleggen. Het verschil met Reiki is dat het minder tijd in beslag neemt. Een behandeling hoeft maar 5 tot 10 minuten te duren, omdat Shambhala op meerdere niveaus tegelijk werkt en veel krachtiger is.

Ik geef de originele Shambhala Multi Dimensional Healing zoals die oorspronkelijk is doorgegeven door Master Saint Germain. U werkt met de Opgestegen Meesters (Ascended Masters oftewel the Lords and Ladies of the Shambhala) energie.

Zelfs voor mensen die al jaren bezig zijn met healing, Reiki of spirituele ontwikeling is de Shambhala cursus altijd verrassend en verrijkend.

Shambhala 1 cursus

De Shambhala 1 cursus kan als enkele cursus gegeven worden in een 4 uur durende les.
De kosten voor de cursus bedraagt 100 euro.

Shambhala 1+2 cursus

Omdat er steeds meer mensen Shambhala 1 en 2 op dezelfde dag wilden doen heb ik een combinatie van beide cursussen gemaakt. U krijgt in een les van ongeveer 7 uur de kennis, inwijdingen en oefeningen van beide graden. De tijd is van 10.00 – 17.00.

De kosten voor de cursus waarin u zowel Shambhala 1 als 2 krijgt zijn 150 euro.

Aantal deelnemers   : min. 1 max. 3

aanmelden

shambhala 2 shambhala 3 shambhala 4