Hoofddorp - The Netherlands

Reiki

Reiki Workshops

Bij Andelum kunt u een aantal workshops volgen om meer vaardigheden in het geven van healing te krijgen, de basis workshop is Reiki 1 gevolgd door 2 en de master opleiding.

De Reiki workshop is een mooie eerste stap in je spirituele ontwikkeling en stelt je in staat in je eigen tempo de weg naar je innerzelf te gaan bewandelen.

Gedurende de wandeling van het spirituele pad zal je voor uitdagingen gezet worden die je steeds dichter bij je eigen ik zal brengen.

Het werken met Reiki energie is een een geschenk voor jezelf en voor anderen die je er mee gaat helpen. Reiki is een ernergie die aan de aarde gebonden en is daardoor een vrij milde vorm van energie waar je wonderlijke resultaten mee kan behalen.

Het worden van een Reiki master is niet alleen een geschenk aan jezelf maar ook aan de mensheid, je stelt jezelf in staat andere mensen te helpen groeien en op hun spirituele pad te zetten, je bent in staat het leven van een mens zo positief te veranderen dat je hem daadwerkelijk een beter mens later worden, een puurder mens een mens van helder licht.

Meer weten over Reiki en de workshops:

reiki 1 reiki 2 reiki 3

 

aanmelden