Hoofddorp - The Netherlands

Reiki 1

Reiki 1

Tijdens een Reiki 1 cursus leer je om Reiki vooral op fysiek niveau in te zetten. Je ontvangt het vermogen om jezelf en anderen te behandelen op lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn, spanningsklachten etc. Hiervoor wordt je door middel van een inwijdingen afgestemd op de Reiki energie. Jij bent het niet die energie geeft, de energie stroomt door jou heen.

Je leert de basisposities van een behandeling en je gaat op jezelf en elkaar oefenen. Er is ruim de tijd voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Daarnaast wordt uitgelegd wat (de oorsprong van) Reiki is. Centraal staat dat je de energie leert kennen en gaat ervaren en voelen wat het voor je kan doen.

Het proces van innerlijke groei wordt in werking gezet en je zult de energie voelen stromen. Aan het einde van de dag ben je in staat jezelf en anderen een volledige behandeling te geven. Je ontvang bovendien een erkend certificaat.

Na deze dag ga je drie weken voor jezelf oefenen en je de energie nog meer eigen maken. Je zult de stroom van innerlijke groei en heling sterker maken, en zullen meer blokkades opgeruimd kunnen worden. Na drie weken komen we weer bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, te oefenen en de cursus af te ronden. Na minimaal drie maanden kun je doorgaan met Reiki 2.

Informatie Reiki 1 cursus (eendaags)
Data : Reiki Workshops worden gegeven zaterdagen van 10:00 tot 17:00 data is bespreekbaar

Kosten :  € 150,- inclusief  lunch, cursusmateriaal, certificaat en de terugkomavond

Aantal deelnemers   : min. 1 max. 3

aanmelden

 

reiki 2 reiki 3