Hoofddorp - The Netherlands

Hypnotherapie

glacier_icebergDe mens is een gewoonte dier, bepaalde eigenschappen, routines, reële of niet-reële angsten zijn zaken die de mens zich door de jaren eigen maken, sommige kunnen je het leven makkelijk maken, sommige kunnen daadwerkelijk een probleem gaan opleveren in het dagelijkse leven.

Het onbewuste kan je leven flink lastig maken en heel makkelijk een loopje met je nemen en om dit een halt toe te roepen kan ik je helpen, maak een gratis kennismakingsafspraak en we gaan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Hypnotherapie en hypnose
Sommige mensen denken dat trance of hypnose vreemd is of dat het met het paranormale van doen heeft. Maar hypnose is juist heel algemeen en allerminst bijzonder.Trance is een natuurlijk verschijnsel van verhoogde concentratie, waarmee je dagelijks te maken hebt. Denk maar aan dagdromen, aandachtig lezen, een film kijken of opgaan in je werk. Wanneer je deze trance bewust opwekt, noemen we dat ook wel hypnose.

In hypnotherapie behoud je de controle
Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarin hypnose een belangrijke rol speelt. Als hypnotherapeut werk ik dus op een therapeutische manier met trance. Die gebruik ik om je te helpen met oplossen van je problemen of het verwezenlijken van je doelen. Anders dan bij theaterhypnose, behoud je in therapie altijd de controle over jezelf.

Hypnotherapie is effectief
Trance mag dan een alledaags verschijnsel zijn, het therapeutisch gebruik ervan is wel heel effectief. Vaak merk je na enkele sessies al een positieve verandering.  Hypnotherapie is daarom een kortdurende therapie. Meestal heb je vijf tot tien sessies nodig.

Trance en verbeeldingskracht
In trance ben je je minder bewust van je omgeving en verandert je tijdsbesef. Je ervaart diepe ontspanning en vrede. Hypnose kan je helpen om beter gebruik te maken van je voorstellingsvermogen.Ontdek de rijkdom en de kracht van je geest. Vind de oplossing met je verbeelding.

psicologc3ada-del-c3a9xito-de-mario-luna-autoayuda-o-psicologc3ada-04

Veilig  
Het vraagt moed om aan jezelf te werken. Daarom bied ik je een veilige ruimte, zonder oordeel of pressie.

Voorbeelden voor het toepassen van Hypnose
Hypnose kan je op erg veel gebieden toepassen. In feite zijn er slechts weinig problemen in je leven waar hypnose je niet mee kan helpen. Door het volgen van deze link kom je op de pagina met 10 voorbeelden waar hypnose een helpende hand zou kunnen bieden.

Kom tot jezelf met hypnotherapie.

Voor het goed laten verlopen van de hypnose sessie moet van te voren een intakeformulier ingevuld worden.

Het invullen kan bij mij in de praktijk maar je kan er ook voor kiezen dit online te doen en het naar mij toe te sturen zodat je rustig over alle antwoorden kan nadenken. 

Wil je liever samen met mij het intakeformulier invullen dan kan dat natuurlijk ook, klik dan op de hier om meteen een afspraak te maken.