Hoofddorp - The Netherlands

Blu-e

Als energetisch  therapeut ben ik met vele vormen van energie behandelingen in aanraking gekomen,  Ik geef zelf behandelingen in Reiki, Shambhala en Reconnective healing  maar geen van deze behandelingsvormen heeft mij dat gene gegeven wat Blu-e™ mij gegeven heeft.

BlU-e™ is in staat om blokkades weg te halen, jezelf weer in je kracht te zetten en je eigen potentieel te verhogen. Ik kan alleen maar zeggen dat Blu-e™ mij weer op mijn pad gezet heeft en ik hoop voor jou dat Blu-e™ dat ook voor jou kan en mag doen.

BLU-e™ staat voor Beings of Light, Universal Energy, ofwel Wezens van Licht en Universele Energie.

BLU-e™ is een nieuwe ‘vergeten’ wijze van healing die gechanneled wordt door een Universeel collectief van gevorderde spirituele healers. BLU-e™ werkt niet alleen op het niveau van het individu, het is een reactie op de huidige ‘versnelling’ op onze planeet. BLU-e™ zorg voor een vibrationele transformatie die het individu in staat stelt toegewijde en bewuste keuzes te maken voor het welzijn van zichzelf en anderen, ons collectieve onderbewustzijn en Moeder Aarde.

BLU-e™ is een goddelijke kracht die healers ondersteunt en in staat stelt om hun gaven en vermogens naar een hoger plan te tillen. In essentie helpt het ons om meer te doen met minder – om op die manier zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen om hun eigen healing en ascensie te kunnen bewerkstelligen.

BLU-e™ vormt een harmonizatie van de ziel. Het verenigt de principes van multidimensionele spirituele healing en de Aziatische filosofieën met betrekking tot Qi. BLU-e™  is een trance healing energie die zich aanpast aan de specifieke behoeften van het individu en is met geen enkele andere bestaande vorm van helende energie te vergelijken.

BLU-e™ is de energie die je levenskracht reactiveert, die het centrum van je wezen en van je ziel vormt – het centrum van alle mogelijkheden binnen jezelf, dat vaak omschreven wordt als je ‘Qi Potentieel’. We worden allemaal geboren met dit ‘Innerlijke Licht’, maar in de loop der tijd zorgen ervaringen en gebeurtenissen ervoor dat dit Innerlijke Licht minder helder straalt, en we door het leven gaan zonder ons te realiseren of ons er bewust van te zijn wat onze ware potentie is. Zou het niet fijn zijn om ons Innerlijke Licht weer vol te laten schijnen? Normaal gesproken kan via bijvoorbeeld yoga, diepe meditatie, vechtsport en andere spirituele tradities contact worden gemaakt met deze innerlijke levenskracht die ons allemaal eigen is.

Met BLU-e™ echter, wordt je innerlijke levenskracht direct tot volle sterkte ‘gereactiveerd’. De energie die voor deze re-activatie zorgt, wordt naar je gechanneled. Je eigen innerlijke Qi, die van jou is en waar je mee geboren bent, wordt als het ware door  BLU-e™ weer ‘aangezet’ zodat je de volle kracht ervan weer tot je beschikking hebt.

 

Informatie Blu-e cursus (eendaags)
Data : Blu-e Workshops worden gegeven zaterdagen van 10:00 tot 17:00 data is bespreekbaar

Kosten :  € 150,- inclusief  lunch, cursusmateriaal, certificaat en de terugkomavond

Aantal deelnemers   : min. 1 max. 4

aanmelden